Threefiftysixam

Threefiftysixam

Zhanri: Kraut Rock

Anëtarët:
Christopher Ndrio – Kitare
Ergi Shkëlzeni – Bass
Emiljano Lubonja – Bateri
Klejd Guza – Tastiere

Një projekt nga Tirana i formuar në Korrik te 2015 luajnë Instrumental Krautrock, Post Rock, Indie Rock, Electronica.

Janë një bandë me mjaft eksperiencë dhe kane zhvilluar shumë koncerte në Shqipëri dhe Kosovë.  Veçantia e tyre është se live zakonisht i kanë shoqëruar me materiale visuale që e ben muzikën e tyre akome më terheqëse për të gjithë publikun.

Banda ka publikuar Ep ne 2015 “On the moon” dhe albumin ne 2019 “Eleven”.

On the moon është regjistruar në Tulla Productions me producent Briz Musara. Eleven është regjistruar në Prishtine, Studio C me producent Enrico Sesselego.

Për fansa të : Kraftwerk, Neu, Follakzoid, Radiohead, DBFC

Diskografia: 

Threefiftysixam – Eleven ( Album )