Violand – Shadows of Forgotten Gods

Violand – Shadows of Forgotten Gods

Ish bateristi i Land of Confusion dhe Troja vjen me kengen e tij solo te rradhes.

Shadows of Forgotten Gods, me nje melodi shume shqiptare/ilire na sjell nje nostalgji per muziken e mire Shqiptare.

Kitare: Angelo Cajku
Bass: Visa Kuci
Klarinet: Ilire Avdiu
Lahute: Vehbi Podvorica
Bateri: Violand Shabani

Degjojeni me poshte: