ATEN lëshojnë single më të fundit “1000 Lives”

ATEN lëshojnë single më të fundit “1000 Lives”

Banda death metal, ATEN, leshojne kengen e tyre me te fundit, “1000 Lives”

Shume shpejt do te kemi dhe albumin e ri nga ATEN, i cili do te jete shume ndryshe nga publikimet e meparshme.

Deri tani banda, ka publikuar Defeat dhe 1000 Lives.  Shume shpejt do te kemi dhe informacione mbi live show e ardhshem.

Degjojeni me poshte single me te ri.