Urtar

Urtar

Zhanri: Extreme Metal

Anëtarët:
Baltion Radi – Vokal, Bas
Atris Agora – Kitare, Back Vokal
Pol Flloko – Bateri

Grupi ka performuar disa herë live në Tiranë dhe Prishtinë. Pritet të kenë publikime të tjera.

Për fansa të : Behemoth, Zyklon etc

Publikime: