Urtar – Existence (Full Album Stream)

Urtar – Existence (Full Album Stream)

Urtar kanë lëshuar albumin debutues “Existence”.

Pas disa livesh dhe shumë ore regjistrimesh, banda vjen me një produksion perfekt me orientim black, death & doom metal.

Më poshtë linkun për ta dëgjuar të plotë.

Urtar janë:

Baltion Radi – Bass/Vocals
Atris Agora – Guitars
Pol Flloko – Drums
Recorded Mixed and Mastered by: Baltion Radi

Për ta blerë albumin mund të klikoni ketu