Travel Plan

Travel Plan

Zhanri: Indie Rock & Alternative Rock

Anëtarët:

Ervin Laluci – Vokal
Kristi Ndrio – Kitare & Vokal
Ledio Bilali – Bateri
Klajd Metohu – Kitare
Luiz Mema – Bass

Ish-Anëtarët:

Ariel Osmani
Mirgen Huba
Francesko Cuku
Julian Plumbi
Ergi Shkelzeni
Sidrit Zene

Travel Plan janë një band që janë krijuar në vitin 2012 nga anëtare me eksperiencë në skenën e muzikës underground shqiptar. Të orientuar drejt muzikës moderne rock, alternative, indie rock Travel Plan sollën një frymë të re muzikore. Kanë realizuar shumë live në Shqipëri dhe Kosovë dhe gjithashtu kanë publikuar dhe një EP të titulluar “Boat in the city”.

Për fansa të: The Strokes, Tame Impala, Libertines

Publikime: