Toxic (Britney Spears cover) nga Olimpia dhe Antonio

Toxic (Britney Spears cover) nga Olimpia dhe Antonio

Dy artistët kanë realizuar një bashkëpunim për të sjell një version të padegjuar të këngës Toxic nga mbretëresha e viteve 2000 Britney Spears.

Për më shumë keni videon më poshtë. Shijojeni dhe shpërndajeni.