Theo Napoloni

Theo Napoloni

Kush je ?
Theo Napoloni
Kontakti i pare me muziken ?
Arsimi i mesem i ulet per firzamonike, piano sekondare, solfezh.
Çfare instrumenti luan ?
Bateri
Si nisi dashuria per muziken ?
Prezantimi i pare me muziken Rock ka qene nga vllai. Ne ate kohe ai zoteronte disa kaseta me grupet dhe hitet me ne zë te kohes si Ac-Dc , Bon Jovi, Metallica , Scorpions , Guns n Roses , Aerosmith etj.
Çfare eksperience muzikore keni ? ( projekte banda, live etj )
-Crossbones (ALB) ,2010 dhe ne vazhdim
-Soul (USA) ,2008-2010
-Kennedy (USA) ,2008-2010
-Ink (ALB) ,2006-2007
-Tribulation (ALB) ,1996-1999
5 Artistet/Bandat e preferuara ?
-Metallica
-Black Sabbath (Ozzy Era)
-The Beatles
-Planet X
-Terry Bozzio
Artistet qe kane ndikuar me shume tek ty ?
Besoj grupet dhe instrumentistet e lartpermendur kane qene jo vetem per mua por dhe per breza te tere inspirim nder vite.
Zhanri qe do ta shohesh te vdesi mizorisht ?
Çdo gje “rhythmically reggaeton based”
Albumi qe do te luhet ne funeralin tend ?
Asnje te preferuar!
Pse muzika shqiptare ka degraduar ?
Nuk mendoj qe ka degraduar, perkundrazi minimalisht 8-9 vitet e fundit ka nje angazhim me te madh te grupeve ne krijimtari.
Muzikanti me i madh shqiptar eshte ?
Grupi i Permetit
Ënderra ne sirtar ?
Endrrat do i tregoj kur ti nxjerr nga sirtari…premtim!
Live yt i preferuar ( qe keni performuar ) ?
-Crossbones – Kryvoi Rog ,Ukraine 2018
-Crossbones – Scaletta , Italy 2017