Terror System – Bringing Back The Old Ways

Terror System – Bringing Back The Old Ways

Terror System lëshojne albumin e tyre debutues prodhim total nga vetë anëtarët e bandës.

Vokale potente, rrife te renda, solo të zjarrta dhe një mesazh për gjithë shoqerinë shqiptare.

Terror System are here to stay.

Shijojeni shpërndajeni