Syth do publikojnë albumin e tyre debutues në 10.12.2020

Syth do publikojnë albumin e tyre debutues në 10.12.2020

Projekti Neofolk Syth do të publikoj albumin debutues “Purgatori” në datën 10.12.2020

Tracklist e albumit :

Prolog
Kapitulli I (Vjen një ditë)
Kapitulli II
Kapitulli III
Kapitulli IV
Kapitulli V
Kapitulli VI
Kapitulli VII
Epilog (feat. Alan Watts)

Albumi do të publikohet në kanalin zyrtar të JamHouse Studio ( studio ku bëjnë pjesë dhe Aten, Nihil, etj )