Sore Mountain

Sore Mountain

Zhanri: Stoner Rock/ Heavy Rock / Desert Rock

Anëtarët janë:

Olimpia Smajlaj – Vokal
Enea Ziu – Bateri
Saimir Hita – Bass
Andi Proda – Kitare

Sore Mountain kanë qenë një band stoner rock/heavy rock nga Tirana e formuar në vitin 2016.
Në fillimet e veta banda njihej me emrin Kondrra që ishte një projekt afatshkurtër. Me pas grupi u shndërrua në një formacion stabël.

Të orientuar në muzikën e viteve 1990 sidomos nga skena e Desert Rock, Sore Mountain realizuan shumë live në Tiranë, Pejë, Prishtinë, Prizren etj etj.
Kanë realizuar dy këngë të regjistruara dhe shume shpejt do të lancojne dhe full album.


Për fansa të :
Black sabbath, Kyuss, 1000mods


Publikime: