Seth

Seth

Kush je ?
Seth
Kontakti i parë me muzikën ?
Për herë të parë ka qenë me kitaren e kushëririt.
Çfarë instrumenti luan?
Kitare
Si nisi dashuria për muzikën?
Që në moshën 9 vjeçare. Daja bashkë me kushërinjtë duke më treguar grupe të ndryshme klasiske.
Çfarë eksperience muzikore keni? (projekte banda, live etj)
Jam kitarist në bandën Exorcis.
5 Artistet/Bandat e preferuara?
Chuck Schuldiner , Alexi Laiho , George Kollias , Mille Petrozza , Gary Holt
Artistet që kanë ndikuar më shumë tek ty?
Chuck Schuldiner , Alexi Laiho
Zhanri që do ta shohësh të vdesë mizorisht?
Rap dhe Pop
Albumi që do të luhet në funeralin tënd?
Death – Sound Of Perseverance
Pse muzika shqiptare ka degraduar?
Nxjerrja në treg dhe suportimi i ” Artistëve ” të gabuar”. Dhe kryesorje pagesa që bëjne individë të caktuar për të hyrë në tregun e muzikës.
Muzikanti më i madh shqiptar është?
Bledar Sejko
Ëndrra në sirtar?
Kapja e skenave të medha të metalit
Live yt i preferuar (që keni performuar)?
Deri tani nuk kam performuar