Romina – Tides of Time ( New single 2022 )

Romina – Tides of Time ( New single 2022 )

Një bashkëpunim eksperimental midis Romina dhe JamHouse Studio që vijne me një këngë të zhanrit trip-hop/chillout.

“Tides of Time” është single i parë nga ky bashkëpunim ku priten dhe disa të tjera.

Këtu mund ta dëgjoni të plotë (gjithashtu mund ta gjeni në të gjitha platformat dixhitale):

Credits:

Andi Chris Proda – Music & Lyrics
Ben Turku – Guitar Solo, Ambience
Igli Brokaj – Bass
Enea Ziu – Mix, Master, Beat