Purple Hills

Purple Hills

Zhanri: Electronic / Experimental Rock

Anëtarët:

Glenis Tivari – Vokal / Kitare / Bass / Tastierë
Trebla Muso  – Bateri

Banda është një projekt i ri nga Tirana që luajnë muzike eksperimentale rock / indie rock të frymëzuar nga artistët më të mirë të këtij zhanri të vecantë muzikor. Si një projekt i ri banda gjer tani ka realizur një këngë të regjistruar dhe së shpejti do të lancojnë albumin e tyre. Muzika e tyre karakterizohet nga një sound dreampop, të gërshetuar me tinguj tastiere synth dhe kompozime origjinale.

Për fansa të :  Radiohead, Archive, Have a nice life

Publikime: