Publikohet albumi i Enea Ziu – Ecce Brutum ( Full stream )

Publikohet albumi i Enea Ziu – Ecce Brutum ( Full stream )

Enea Ziu muzikanti me eksperience, ka publikuar se fundmi albumi e tij solo te quajtur Ecce Brutum.

Albumi eshte nje projekt eksperimental i nderthurjes se muzikes klasike, me tinguj kinematografike, folklorike e shume elemente te tjere te vecante. Ecce Brutum mund ta degjoni ne te gjitha platformat si Spotify, Amazon Music, Apple Music, Youtube si dhe mund ta degjoni dhe bleni ne Bandcamp.

Shijojeni dhe shperndajeni

Ecce Brutum