Publikim i ri nga Into Thin Air – Anemone

Publikim i ri nga Into Thin Air – Anemone

Into Thin Air në bashkepunim me Bulza Entertainment dhe Juth by Vodafone sjellin videoklipin më te ri të 3 djemve progsters.

Si gjithmonë dhe si cdo këngë e bandës, janë një udhëtim më vete.