Por-no vijne me album te ri “Dyftyreshi”

Por-no vijne me album te ri “Dyftyreshi”

Banda e njohur Por-no rikthehet me albumin e tyre më të fundit “Dyftyrëshi”.

E gjeni në gjitha platformat digital, Spotify, Apple Music dhe mund të bleni muziken e tyre në Bandcamp.

Sigurohu të mbështesni bandën që ska rreshtuar së prodhuari muzike cilësore prej vitesh.