ParadoX

ParadoX

Zhanri: Electronic /Tech House

Anëtarët:

Andi Lazaj – Vokal / Producent
Anxhela Llaha (Angel)  – Vokal / Kompozitore

ParadoX është një duo shqiptare e muzikës elektronike. Janë formuar si grup në 2016 pas pjesëmarrjes së tyre në Tirana Art Fest. Në 17 dhjetor 2016 debutuan me këngën e tyre të parë të titulluar “Back To Her” përmes 360M Records. Tingujt tropical house dhe vokali i këngës përcjellin një fryme verore. Në vitet në vazhdim ParadoX ka qenë dhe vazhdon të jetë pjesë e Bulza Entertainment. Në 19 janar 2018 duoja publikon këngën e tyre të dytë “SOUL”.
Me një ritëm tech house dhe deep sounds kënga cilësohet e duhura për udhetime gjatë natës dhe sidomos dite me shi. Në 23 mars 2018 ParadoX sjellin këngën e tyre të tretë të titulluar “HOME”, një bashkepunim me artistin e mirënjohur shqiptar Bojken Lako.
Kënga permban tinguj tech house, deep vocals, motive pop dhe të ben të kujtosh njerezit të cilet janë si shtepi për ju.

Publikime: