Nihil & Nandhe Live në Tunel 23/1/2020

Nihil & Nandhe Live në Tunel 23/1/2020

2020 fillon më së miri me një live nga një prej bandava me të vjetra në qarkullim Nihil (black metal) dhe gjithashtu një band shumë premtuese sic janë djemtë shume të talentuar të Nandhe (folk metal). Në date 23 Janar mos të mungoni në eventin e parë që do shënoj një seri eventesh rock / metal në skenën e Tunel Music Venue.

Dj Set : Maximim

Hyrja : 500 lek

Linku i eventit: https://www.facebook.com/events/3318490228225203/?active_tab=discussion