Nena Parti

Nena Parti

Zhanri: Synthwave, Vaporwave, New retrowave

Anëtarët:

Klejd Guza
Eduina Aliçka

Nena Partiështë një bandë synthwave nga Tirana, që përbëhet nga Klejdi Guza ( Centralized, ish- Crossbones, 3:56 a.m ) dhe Eduina Alicka. Frymëzimi i tyre kryesor është mungesa e lirisë gjatë kohës komuniste. Janë një nga bandat e vetme e këtij zhanri.

Publikime: