NÂNDHÈ

NÂNDHÈ

Zhanri: Folk Rock / Metal

Anëtarët:

Rei Pema – Kitare/Vokal
Brian Mezini – Kitare
Marsid Kala – Bass
Andi Kala – Bateri

Nândhè është një bandë shqiptare e muzikës metal. U formua në Dhjetor 2017. Karakterizohet nga ndërthurja e motiveve të folkut shqiptar me metalin modern.
Kohet e fundit kanë realizuar mjaft live në Tirane dhe Kosovë. Së shpejti do publikojnë albumin e tyre të parë.

Për fansa të : Jericho, Primordial, Rotting Christ

Publikime :