MORGU – Unearthly Altitudes (new song 2022)

MORGU – Unearthly Altitudes (new song 2022)

Morgu po përgatitet për lancimin e albumin të tyre debutues dhe lëshojne single e rradhës “Unearthly Altitudes” që është dhe kënga e parë që ka kompozuar banda.
Dëgjojeni më poshte dhe subscribe në kanalin e tyre për materialet më të fundit.