Morgu lëshojne këngën e tyre më të fundit në bashkëpunim me Mike LePond (Symphony X)

Morgu lëshojne këngën e tyre më të fundit në bashkëpunim me Mike LePond (Symphony X)

Progresterat e Morgu kanë lëshuar këngën e tyre më të fundit “The Unresting:.
Kësaj rradhe banda vjen me një surprize, pasi kanë realizuar një bashkëpunim me basistin e bandës së mirënjohur Symphony X, Mike LePond.
Më poshtë mund të ndiqni dhe video lyrics te Morgu.
Ndiqini në instagram për të rejat më të fundit.