Morgu + Into Thin Air live në Tunel Music Venue 9 Shkurt 2023

Morgu + Into Thin Air live në Tunel Music Venue 9 Shkurt 2023

Pas 1 viti rikthehen eventet metal në Tunel Music Venue.

Në datë 9/2/2023 Morgu (progressive death metal ) dhe Into Thin Air ( progressive post rock ) do të performojnë për publikun shqiptar.

Ky do te jetë live i parë i Morgu në Tiranë.

Nxitoni për te marrë biletat presale sepse janë me numër të limituar.

Biletat mund ti gjeni tek:


Presale: 700 lek
Te dera: 1000 lek

Dëgjoni Morgu në Spotify

Dëgjoni Into Thin Air në Spotify