MORGU – Canto III (Official Video) është publikuar

MORGU – Canto III (Official Video) është publikuar

MORGU kanë publikuar single e tyre të parë Canto III.
Një bandë shumë e vecantë në llojin e vetë, Morgu kombinon death metal me shumë nuanca progresive.
Ndiqeni banden në rrjetet sociale për të rejat më të fundit dhe shpërndajeni videon.
Së shpejti full album.

Follow Morgu Instagram
Subscribe Youtube Morgu