“Mono”, kënga më e re nga Bojken Lako dhe Kastro Zizo

“Mono”, kënga më e re nga Bojken Lako dhe Kastro Zizo

Në këto kohë të vështira për artin muzika nuk ndalet.

Kënga me e re nga Bojken Lako, Kastro Zizo, Alban Kondi dhe Fabian Basha një bashkepunim mes artistëve të mirenjohur.

Shpërndajeni dhe shijojeni