Land of Confusion

Land of Confusion

Zhanri: Death Metal / Epic Death Metal

Anëtarët:
Elod Bajrami – Vokal, Kitare
Ilir Zechah – Kitare
Valmir Kastrati  – Bass
Violand Shabani – Bateri

Banda është krijuar në vitin 2014 në Prishtinë. Kanë realizuar shumë live në Tiranë dhe Prishtinë.

Për fansa të : Behemoth, Morbid Angel,  Bloodbath

Publikime:

The Morning Star (Full Album 2021)

Videoklip: