Land of Confusion publikojne albumin e tyre debutues, The Morning Star

Land of Confusion publikojne albumin e tyre debutues, The Morning Star

Death Metallers nga Kosova, Land of Confusion publikojnë albumin e tyre të shumëpritur “The Morning Star”.
Skenës shqiptare të muzikës ekstreme i shtohet dhe një perlë tjetër nga një bandë shumë e dashur për publikun në Tiranë.
Dëgjojeni ne linkun më poshte dhe CD fizike mund ta porosisni te faqja e Land of Confusion.