Këngë e re nga projekti i Enea Ziu – Words and Matter

Këngë e re nga projekti i Enea Ziu – Words and Matter

Sot publikohet kënga e dyta nga projekti i Enea Ziu.

Projekti është i frymëzuar nga muzika klasike, kinematografike dhe së shpejti do të publikohet albumi i plotë.

Subscribe JamHouse Studio për më shumë.