Këngë e re nga Nena Partifeat. GONZO – I wish, I am, I promise

Këngë e re nga Nena Partifeat. GONZO – I wish, I am, I promise

Synth duo Nëna Parti vijne kësaj rradhe me një bashkëpunim me një artist të ri të talentuar Gonzo.

Dëgjoni dhe shpërndajeni !