IntøThinAir

IntøThinAir

Zhanri:  Instrumental Post/Progressive Rock

Anëtarët:

Ani Alipaj – Kitare
Alban Muskaj – Bas
Eugen Herri – Bateri

Banda është formuar në vitin 2016 në maj dhe prej kësaj date kanë marrë pjesë në shumë evente brenda dhe jashtë Shqiperisë. Luajnë një rryme që pak është prekur nga artistët shqiptar dhe kanë kompozime të tyre origjinale që mund ti gjeni tek faqja e tyre zyrtare.

Për fansa të : God is an Astronaut, If these trees could talk, Animals as Leaders etj

Diskografia:

Into Thin Air – Fibonacci Sequence (EP)