Into Thin Air & Purple Hills live ne Tunel Music Venue 6/3/2020

Into Thin Air & Purple Hills live ne Tunel Music Venue 6/3/2020

Në datë 6 Mars të premten, progsat e Into Thin Air, do sjellin atmosfere dhe energji në Tunel Music Venue, të shoqëruar nga një bandë e re dhe shumë e talentuar, Purple Hills.

Mos mungoni !