Hawolf leshojne albumin e tyre debutues Ear for Peace (Full Album 2022)

Hawolf leshojne albumin e tyre debutues Ear for Peace (Full Album 2022)

4 vellezerit e mirenjohur ne skenen e rockut dhe metalit ne trevat shqiptare leshojne albumin e tyre debutues “Ear for Peace”
Nje produksion shume i vecante me shije southern metal, stoner rock, heavy rock dhe shume groove.
Degjojeni me poshte dhe mos harroni te beni subscribe te kanali i tyre per me shume muzike

Recorded, Mix/Master: Defy Them Records
Sound Engineer: Galdon Reçica
This Album was sponsored by: Ministry of Culture Youth and Sports, Municipality of Prishtina, Moon Marketing