Gverr

Gverr

Zhanri : Death Metal / Technical Death Metal

Anëtarët:

Enea Ziu – Vokal & Kitare
Blandi Mustafai – Kitare
Anri Asllani – Bass
Martin Kryekurti – Bateri
Atris Agora – Bass ( ish anëtar )
Bes Mustafaj – Bateri ( ish anëtar )
Eris Elezi – Bateri ( ish anëtar )

Të njohur fillimisht si Trout, Gverr kanë qënë një nga bandat e para të skenës së muzikës ekstreme shqiptare. Që prej 2007 banda ka realizuar shumë performanca live në Tiranë, Kosovë, Maqedoni etj. Banda ka pas disa nga anëtarët më aktiv në underground shqiptar të cilat kane mbajtur gjallë për shumë kohë muzikën ekstreme ( bashkë me banda si Syrgjyn, Crossbones etj ). Kanë realizuar një album të plot të quajtur Failed Philosophy dhe një video klip për këngën e tyre Sprained Instict. Banda aktualisht nuk është më aktive.

Për fansa të : Death, Control Denied

Diskografia:

Video: