Frisson

Frisson

Zhanri: Extreme / Groove Metal

Anëtarët:
Ilir Brajshori – Vokal, Kitare
Shpetim Smolica – Bass
Lum Havolli – Bateri
Galdon Reçica – Kitare

Frisson u formuan në Prishtinë, Kosovë në vitin 2013
Bendi është përqendruar në krijimin e një tingulli unik që përzihet me ndikime të gjera në zhanrit Metal, në një gjuhë muzikore kompakte që ka një formë inovative muzikore, seksion ritmik fluid me “groove”, strukturave melodike të balancuara dhe përdorimit ekspresiv të vokalëve që kanalizojnë tekstet me çështje shoqërore të Kosovës bashkëkohore.
Aktualisht grupi është në procesin e regjistrimit të albumit të dytë dhe përgatit koncerte të tjera dhe projekte që lidhen me materialin e tyre muzikorë të ri.

Për fansa të: Decapitated, Mudvayne, Winds of Plague

Diskografia: