Exorcis

Exorcis

Zhanri: Thrash/Death Metal

Anëtarët:

Ergys – Vokal
Kristi – Bass
Ophion – Bateri
Angelo – Kitare
Seth – Kitare

Exorcis është krijuar rreth 1 vit më parë (2019) nga Seth dhe Angelo. Banda është duke punuar për albumin e tyre të parë i quajtur Nuclear Reign.

Për fansa të :  Death, Bolt Thrower, Kreator, Exodus etj

Publikime: