EP “Stars” Aten në shitje në daten 27/2/2020

EP “Stars” Aten në shitje në daten 27/2/2020

Gjatë live në Tunel Music Venue në datë 27/2/2020 do të keni në dizpozicion EP më të re të Aten “Stars”.

5 këngë të reja, shumë të ndryshme nga albumi i fundit i tyre “Horns of Evil”.

Këngët e reja janë:

I call upon thy name
Star-Born
Above the Men
Dionysia
The mark of death

EP mund ta porosisni në faqen zyrtare në Facebook të Aten, ose tek Instagram dhe Facebook i 3akorde.com.

Gjithashtu EP do të mund ta gjeni gjatë live.