Enea Ziu vjen me një projekt muzike kinematografike/klasike

Enea Ziu vjen me një projekt muzike kinematografike/klasike

Enea Ziu lëshon single e parë nga albumi i tij që do të publikohet së shpejti.
Muzika klasike dhe kinematografike do të jenë elementët kryesor të këtij albumi.

Beni subscribe kanalin zyrtar të JamHouse Studio për më tepër.