Enea Ziu – The Shadow of the Soul (New Single 2021)

Enea Ziu – The Shadow of the Soul (New Single 2021)

Enea Ziu vjen me nje single te ri nga projekti i tij neo klasik.
Degjojeni, shperndajeni dhe ndiqni JamHouse Studio ne Youtube per me shume muzike te re.