Elod Bajrami

Elod Bajrami

Kush je ?
Elod Bajrami
Kontakti i parë me muzikën ?
Ne moshen 5 vjeqare
Cfare instrumenti luan ?
Gitare
Si nisi dashuria per muziken ?
Ne moshen 8 vjeqare me Deep Purple
Çfarë eksperience muzikore keni ? ( projekte banda, live etj )
Land of Confusion one and only
5 Artistet/Bandat e preferuara ?
Nevermore, Morbid Angel, Behemoth, Testament, Sepultura
Artistet qe kane ndikuar me shume tek ty ?
Jeff Loomis, Trey Azagthoth, Richie Kotzen, Mille Petrozza
Zhanri qe do ta shohesh te vdesi mizorisht ?
Ka shume zhanre
Albumi qe do te luhet ne funeralin tend ?
Kenga “God of Emptiness – Morbid Angel” “Forever Failure – Paradise Lost” “Dead Heart in a Dead World – Nevermore” “ Ora Pro Nobis Lucifer – Behemoth”
Pse muzika shqiptare ka degraduar ?
Nga influencat turkofile dhe arabe
Muzikanti me i madh shqiptar eshte ?
Rexho Mulliqi
Enderra ne sirtar ?
Ka shume por me e vlefshmja Familje te shendoshe dhe te bleje gitare te reja ?
Live yt i preferuar ( qe keni performuar ) ?
Metal United World Wide 2018 – Prishtine