Egi Xherija vjen me nje kenge “Uncreated nature of the light”

Egi Xherija vjen me nje kenge “Uncreated nature of the light”

Egi Xherija publikon këngën “Uncreated nature of the light”.
Së shpejti do të ketë publikime të tjera nga piktori dhe skulptori Egi Xherija.
Për më shumë shijojeni këngën në linkun më poshtë: