Ecce Brutum, albumi solo i Enea Ziu publikohet këtë javë

Ecce Brutum, albumi solo i Enea Ziu publikohet këtë javë

Këtë jave do të publikohet albumi debutues i Enea Ziu, Ecce Brutum.

Ne kemi për ju tracklisten zyrtare dhe cover artin e albumit më të ri. Zhanri muzikor i këtij albumi është i orientuar drejt muzikës kinematografike, klasike me shumë element dark ambient.

Më poshte keni tracklisten:

1 · Conquered must be the phantom of fear
2 · The Gate within
3 · War dance
4 · Word and matter
5 · Shadow work
6 · Solve et coagula
7 · Gold
8 · Back to matter
9 · Last vision

Artwork: