Diverge

Diverge

Zhanri: Hardcore

Anëtarët:
Baltion Radi – Kitare
Marsid Gurakuqi – Vokal
Erald Ylli – Bass
Pol Flloko – Bateri 

Nga grupet e para Hardcore në Shqiperi. Kanë organizuar disa live si No way 1, 2 dhe 3.

Grupi nuk është më aktiv.

Live: