DEFY THEM – Fuzz 2019 – Festivali i muzikës alternative

DEFY THEM – Fuzz 2019 – Festivali i muzikës alternative

Defy Them në bashkëpunim me Komuna e Prishtinës sjellë FUZZ – Festivali i muzikës alternative, i cili vjen me një line up unik për herë të parë në Prishtinë!

Ky festival do të ketë dy super mbrëmje me muzikë rock dhe alternativë në programin e PRite N’shesh. Festojmë së bashku me skenën alternative në qendër të Prishtinës në këto netë festive!

Nata e parë:
20 Dhjetor (E premte) – Ora 20:30
Asgje sikur dielli
Pinkmetal
SOTAP

Nata e dytë
21 Dhjetor (E shtunë) – Ora 20:30
Blla Blla Blla…
Trampolinë
Jutbina

Ju mirëpresim me shumë dashni në Sheshi Skënderbe, Prishtinë

Komuna e Prishtinës PRite N’shesh Defy Them