Centralized

Centralized

Zhanri: Alternative/Stoner Rock

Anëtarët:
Luiz Mema – Kitare ( ish-anetar)
Klejd Guza – Bass/Vokal
Fabian Qazimi – Bateri ( ish-anetar )

Centralized kanë qenë një bandë stoner/grunge rock me influenca nga bandat më të mira të të dyja skenave, stonerit dhe grunge. Performancat e tyre live janë plot me groove, atmosferë dhe krijime origjinale. Janë ndër bandat e para stoner rock në Shqipëri.

Projekti momentalisht është one man band. ( Klejd Guza )

Për fansa të : Nirvana, Lowrider ( Suedi ),.