Canto III -Single i parë nga Morgu lëshohet në 29.3.2022

Canto III -Single i parë nga Morgu lëshohet në 29.3.2022

Canto III do të jetë single i parë që do të publikohet nga Morgu.

Në datë 29.3.2022 do të publikohet në të gjitha platformat digjitale ku do të shoqerohet dhe me një videoklip.

Morgu janë një formacion i ri, i muzikantëve shumë me eksperiencë në skenën shqiptare të metalit.

Ndiqni në instagram për më shumë.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by m o r g u (@morgu_official)

Follow Morgu