bystandr – Nganjehere (Official video)

bystandr – Nganjehere (Official video)

bystandr kane publikuar videon e tyre Nganjehere.
Shperndajeni dhe shijojeni dhe i beni subscribe në Youtube për më shumë publikime.

Video directed and edited by Besart Bega
Camera – Albion Hajredini / Besart Bega
GoPro operator – Shpetim Bega

Album: Fire and Thieves

Recorded – Studio C – Prishtine
Mastering – Jammin Masters – Berlin

Fatos Shabani – Vocals, back vocals, rhythm guitar, bass guitar
Kushtrim Shemsedini – guitars
Nesim Maxhuni – drums