Bojken Lako, Crossbones, Threefiftysixam Charity Concert – Tunèl

Bojken Lako, Crossbones, Threefiftysixam Charity Concert – Tunèl

E Shtunë 14 Djetor

Me iniciativë të grupit CrossBones organizojmë këtë koncert nëpërmjet të cilit ne si komunitet muzikor të mund të bëjmë pjesën tonë në mbështetje të familjeve të prekura nga Tërmeti i datës 26 Nëntor. Në këtë natë do të performojnë Live :
Bojken Lako – CrossBones – Threefiftysixam ndjekur nga një back to back Djset nga Tomi Gj dhe Elios. Të ardhurat do të dergohen nga vetë Grupi nëpermjet portalit E-Albania.

Ora 22:00 Hyrja: 500 Lek

Linku i eventit : https://www.facebook.com/events/865971403835272/