BMV leshojne videoklipin e tyre me te fundit “Punk”

BMV leshojne videoklipin e tyre me te fundit “Punk”

Banda e zhanrit Hardcore/Punk BMV vijne me një videoklip të ri të këngës së tyre Punk.

BMV janë formuar që në vitin 2013 dhe përbehet nga një formacion nga muzikante me shumë eksperiencë.

Shijojeni dhe shpërndajeni.

Lyrics & Vocals: Betim & Taste2
Guest Vocals: Bardhi
Bateri: Violand
Kitare & Bass : Florent

Kompozuar, Produced, Mix & Master by: Violand
Regjistruar ne : Illyrian Death Metal Records

Video: Illyrian Death Metal Records
Feb 2021
Ndiqeni banden ne:
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/b.m.v.h.c/