Bloody Skies

Bloody Skies

Zhanri: Melodic Doom / Death Metal

Anëtarët:

Elsi Dyrmishi – Vokal
Olsi Miftari – Kitare
Gjergj Mero – Kitare ( ish-anëtar )

Në 1994 grupi u themelua nga Olsi Miftari dhe Gjergj Mero. Performanca e parë në skenë u zhvillua në vitin 1995 me single e pare “Pain Brings Suicide” e kompozuar nga Olsi dhe teksti nga Gjergj Mero. Ndërsa vitet kaluan, shfaqjet vazhduan. Banda u shpërbë ne fillim të vitit 1999 pas një kohe të gjatë duke luajtur. Në vitin 2009 kompozitori Olsi Miftari me plot ide të reja dhe kompozime vendosi ta rikthejë projektin në jetë duke rekrutuar një anëtar të ri. Elsi Dyrmishi iu bashkua grupit si vokalist. Në këto momente grupi po punon për dy kenge të reja në album dhe rikthimin e disa prej kompozimeve të ditëve të hershme të grupit, si Gorgeous dhe Pain Brings Suicide.

Publikime :